Nem nyit újra a Ruff húsbolt, mozgóárus lesz helyette

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Google)
(forrás: Google)

Keddi ülésükön tárgyaltak a képviselők a Grassalkovich úti Ruff Hentesbolt sorsáról. Nos, úgy néz ki, véglegesen eldőlt, a bolt nem nyit ki újra. Helyette más – átmeneti megoldást – talált a testület.

Korábbi cikkek a témában:

Az esettel kapcsolatban Fuchs Gyula képviselő tett közzé egy közleményt a Guten Morgen Soroksár facebook-csoportban. Ezt alább olvashatjátok:

„Soroksár közvéleményét, érthető okokból, igen csak felbolygatta a húsbolt bezárása. A mai testületi ülésen döntés született! Egy vállalkozó jelentkezett és garantálta, hogy még a Húsvéti ünnepek előtt , egy mobil járműből , hajlandó napi szinten sertés és marha tőkehúst és húskészítményeket árusítani. Baromfiárusítást nem tudott vállalni, mivel az eü. előírások e tekintetben igen szigorúak és nem teszik lehetővé a más húsokkal történő együtt forgalmazást. A testület az engedélyt megadta. A mobil üzlet, hétfő és vasárnap kivételével, minden nap, reggel 7-kor nyit és 17-ig tart nyitva, a Lipóti pékség előtti aszfaltos területen. Reméljük, hogy ez az ideiglenes megoldás jól teljesíti a tőle elvártakat, mindannyiunk megelégedésére!!

Ma pedig a hentesboltot üzemeltető Ruff Lénárd tette közzé nyílt levelét, amit a (név kitakarása mellett) változtatás nélkül közlünk.

„Nyílt levél ... statikus úrhoz! Engedje meg, hogy gratuláljak az elvégzett munkájához, melyet majd korrektül elszámolnak Önnel, de Önnek is van még egy elszámolni valója, mégpedig a lelkiismeretével. Menjünk sorba, hogy miért is írom le mindezt!

1 kör) Önt megbízza az Önk., hogy vizsgálja meg a CBA és a húsbolt tetőszerkezetét. Ön megvizsgálja a CBA t, majd miután a húsbolt padlására nem tudott felmenni, feltételezte, hogy az is ugyanolyan, de a leadott tanulmányban már kész tényként közölte… Tehát Valótlant Állított!

2 kör) A decemberi Test. ülésen kénytelen volt beismerni, hogy ez így történt, erre az Önk. egy alaposabb tanulmányt kért Öntől kifejezetten a húsboltra készítve. Miután ezt elvégezte, két dolgot tehetett. Az első, hogy ismerteti a valós állapotot, a második, hogy foggal-körömmel védi azt az állítását, hogy az épület életveszélyes. Ön ezt a második lehetőséget választja, mert a szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen! Miután Én is előálltam egy szakvéleménnyel, miszerint a tetőszerkezet nem életveszélyes, ezután már a födémmel, majd a falakkal, majd végül az alappal volt Önnek baja. Ezt is meg tudom cáfolni. Tudta-e ÖN, hogy az utcai fronton kb. 70 cm téglafal van? Tudta-e ÖN, hogy 2001 előtt az üzlet egyik fele 1 méterrel az utcaszint alatt volt, és az akkori padlószint felett 1 méteres a betonalap? A szinteltérést én szüntettem meg.

És végezetül, hogy miért hoztam szóba a lelkiismeretét. Az Én életemet teljesen tönkretette (és ezt szó szerint kell értenie), de rajtam kívül még sok száz Soroksári Embernek okozott kellemetlenséget, nehézséget az életében, köztük sok-sok idős és beteg embernek.

UI. Persze, ha már akkor tudta, hogy mit fog tartalmazni a szakvéleménye mielőtt megnézte volna a térképen, hogy merre van Soroksár, vegye a levelemet tárgytalanak.

Tisztelettel Ruff Lénárd

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek