Láttál már banánérlelőt belülről? Most megnézheted

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Budapesti Nagybani Piac Zrt.)
(forrás: Budapesti Nagybani Piac Zrt.)

A Piac Éjszakája nevű rendezvényen a Budapesti Nagybani Piac megnyitja kapuit a nagyközönség előtt június 20-án este.

Érdekel, hogyan kerül a termelőktől a kiskereskedőkig a friss áru? Megnéznéd, hogyan működik a banánérlelő, és mi történik Magyarország legnagyobb piacán, ahol évente közel 500 000 tonna zöldség és gyümölcs cserél gazdát?

A kétórás túra alatt a vendégeket a piac legizgalmasabb pontjait érintve vezetik körbe, megnézhetik például a banánérlelőt, ahol a hatalmas lerakatban több tonna banán várja, hogy az érlelését követően eljusson a fogyasztókhoz. A nagykereskedelmi raktár hatalmas, központi kereskedelmi tere is a túra része, ahol a nagykereskedők mutatják be hazai és import áruikat. Természetesen a termelői szektor sem maradhat ki, amely a piac szabadtéri részeit foglalja magában, itt a termelők árujuk bemutatásával kínálják a zöldségeket, gyümölcsöket.

A tavalyi nagy érdeklődés miatt idén megduplázzák a helyeket a vezetett sétákra. A rendezvényre a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit a piacejszakaja.nagybani.hu honlapon érdemes mielőbb megtenni.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek