Modern Gyárak Éjszakája Soroksáron is

Oszd meg másokkal!

Desktop
Hogyan néz ki és hogyan működik egy igazán modern gyár? Hogyan néz ki az ipar jövője? Itt a lehetőség, hogy személyesen is találkozz a „negyedik ipari forradalom” éllovasaival!

November 17-én, pénteken 16 és 22 óra között mindenki számára lehetővé válik az Ipar 4.0 megoldások megtekintése a rendezvényhez csatlakozó gyárakban. A Modern Gyárak Éjszakáján a látogatók megismerhetik például a modern, automatizált és digitalizált ipari termelést, a smart factory-kat, vagy a CPPS rendszereket (Cyber-Physical Production System).

A kezdeményezéshez egy soroksári cég is csatlakozott. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest jelenleg a világ legnagyobb vasúti fékegységeket fejlesztő és gyártó központja, ahol 1500 munkatárs, köztük 500 mérnök foglalkozik high-tech vasúti fékrendszerek előállításával a tervezéstől a gyártásig. A gyár termékei fékezik a legmodernebb szuperexpresszeket, személy- és tehervonatokat, metrókat és villamosokat a világ minden táján. A vállalat 17 országba szállítja termékeit. A Modern Gyárak Éjszakáján az érdeklődők a fékegységek, fékvezérlők és légellátó berendezések teljes gyártási folyamatát követhetik végig a tervezéstől a gyártáson át a tesztelésig és csomagolásig. A programon megismerhetik, hogy hol készülnek a japán Shinkansen szuperexpressz, a hongkongi metró, a FLIRT vonatok, a budapesti CAF villamosok fékjei.

A gyár pontos címe: XXIII. kerület, Helsinki út 105.

Az óránként induló gyárlátogatásra ide kattintva tudtok jelentkezni. A rendezvényről bővebben itt olvashattok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek