A Molnár-sziget lett az év dunai szigete 2018-ban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Molnár-sziget (forrás: Dunai Szigetek)
Molnár-sziget (forrás: Dunai Szigetek)

Lezárult a Dunai Szigetek blog versenye, amiben a soroksári Molnár-sziget is érdekelt volt. Az olvasók szavazatai alapján végül meg is nyerte a versengést.

„2018-ban rekordszámú szavazattal a soroksári Molnár-sziget igen szoros versenyben lett hatodikként az év dunai szigete, a Dunamocshoz tartozó Süttői-sziget előtt (ne feledjük, a Dunamocsi-sziget Süttőhöz tartozik!). Gratulálunk a nyertesnek! A blog által nevezett, 50 éve elsüllyesztett Ada Kaleh a román fordítás ellenére is csak a harmadik helyre érkezett be” – jelentette be évzáró bejegyzésében a blog.

Összesen 7.811 szavazat érkezett, ebből 3.794-et a Molnár-sziget, 3.528-at a Süttői-sziget, míg 488-at az Ada Kaleh kapott. A szavazás fő célja az volt, hogy jobban megismerhessük a Duna-völgy eldugott, de annál érdekesebb szegleteit. Mi is többször buzdítottunk titeket a szavazásra, így nagyon örülünk a sikernek. Reméljük, ez a kis győzelem még jobban ráirányítja a figyelmet a szigetre, a Kis-Dunára, és megvalósulhatnak azok a régóta várt fejlesztések – mederkotrás, csatornázás, a partszakasz rendezése, aszfaltutak építése –, amit már oly régóta várnak az itt lakók.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek