Újra lesz palántavásár a tangazdaságban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Palántavásár (fotó: ittlakunk.hu)
Palántavásár (fotó: ittlakunk.hu)
A hagyományokhoz hűen április utolsó hetétől kezdődően, a megadott napokon, újra megnyitja a soroksári tangazdaság a kapuit, hogy zöldségpalántákat vásárolhassanak a kertészkedni vágyók.

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Kísérleti Üzem- és Tangazdaság Zöldségtermesztési Ágazata idén tavasszal is palántavásárokat szervez az alábbi időpontokban:

  • április 26. (csütörtök): 8 – 14
  • április 27. (péntek): 8 – 18
  • május 4. (péntek): 8 - 13
  • május 5. (szombat): 9 – 14
  • május 8. (kedd): 8 – 14
  • május 11. (péntek): 8 – 18
  • május 16. (szerda): 8 – 14 óráig.

 

A palántavásár helyszíne: XXIII., Túri István út 2., a zöldségtermesztési ágazat fóliasátrainál.

Cserepes, illetve táphengeres zöldség (paradicsom, paprika, padlizsán, zeller, karalábé, uborka) és fűszernövény palántákat kínálnak széles fajtaválasztékkal.

A pontos kínálatot és az árakat a vásárok előtt egy héttel teszik közzé, amiről majd mi is beszámolunk. Az érdeklődők Kis Krisztiánné ágazatvezetőnél e-mailen (kis.krisztianne@kertk.szie.hu) is kérdezhetnek.

A szokásoknak megfelelően a vásárok napján a tangazdaság gyümölcs és díszfaiskolai kínálatából is lehet majd a helyszínen vásárolni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek