Angol és német nyelvtanfolyam, informatikai képzés: soroksáriaknak ingyen

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, forrás: achievevirtual
A kép csak illusztráció, forrás: achievevirtual
A képviselő-testület döntése alapján a kerületi lakosok számára újra szerveznek térítésmentes angol és német nyelvtanfolyamot, alapszintű informatikai képzést.

A jelentkezési határidő: 2019. 05. 02.  és   2019. 06. 21.  közötti lesz, addig ráértek dönteni, május előtt leadni sem lehet a jelentkezéseket..

A jelentkezési lapokat csak személyesen lehet benyújtani, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása mellett az ügyfélszolgálati irodákban:

A jelentkezési lapok még időben elérhetőek lesznek az önkormányzat honlapján, vagy az ügyfélszolgálati irodákban is lehet kérni. 

A képzésekről további tájékoztatás személyesen a Szociális és Köznevelési Osztályon, valamint a 289-2100 / 231 vagy 253 telefonszámon kérhető.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek