Pályázat: kerületi sportolókat támogat az alapítvány

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A Soroksár Sportjáért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet sporteszköz-, sportfelszerelés vásárlására, sporttevékenység támogatására Soroksáron bejegyzett székhellyel, vagy telephellyel rendelkező sportszervezetek, kerületben lakó egyéni sportolók, valamint a verseny-, szabadidősport területén munkát végző, kerületi intézményben oktató tanároknak, edzőknek.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó személy, vagy sportszervezet pontos adatait, az eddigi sporttevékenység és az elért eredmények rövid leírását, az igényelt támogatás összegét, annak tervezett felhasználását, egyesület, sportszövetség véleményét, a pályázat benyújtásának napját, a pályázó aláírását, az egyesület, sportszövetség pecsétjét, aláírását, valamint a pályázat elbírálásához szükséges nyilatkozatot.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 20.

A pályázati adatlap ide kattintva letölthető.

A részletes pályázati kiírást az önkormányzat honlapján olvashatjátok el.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek