Hasizom fejlesztő és regeneráló torna

Programot feltöltötte:
TMH
Desktop

(Nem csak) szülés után hasizom fejlesztő, -regeneráló torna.

A szülés utáni időszakban is nagy terhelésnek van a női test kitéve, ekkor regenerálódik a hasizom. Ennek a regenerációs időszaknak nem az az elsődleges célja, hogy eltüntessük a várandósság nyomait. Sokkal fontosabb cél, hogy a folyamat során testünk visszanyerje a funkcionalitását és testünk úgy működjön ahogy számunkra a legjobb. Tudod ugye, hogyha megsérült az egyenes hasizmod (például szülés után, de egyéb okokból kifolyólag is), vagy sérved van, illetve hátfájásod, akkor nem végezhetsz bármilyen hasizom gyakorlatot?!
Komplex, hasizom erősítő edzés, nőknek és férfiaknak egyaránt. Végezhető, eltávolodott egyenes hasizmok regenerációjánál vagy ha egyáltalán nem volt probléma az egyenes hasizmokkal, de erős törzstartó izmokat szeretnél.

1700 Ft/alkalom vagy 6000 Ft/bérlet.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek