A vitéz szabólegény - mesejáték

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A SZÉP ERNŐ SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA:

Mitugrász királyéknál nagy a baj!
Rebeka, az udvari főboszorkány, beletekint a varázsgömbjébe és – bár csak homályosan látja – hírét veszi, hogy egy olyan vitéz készül szembeszállni gonoszságukkal, aki hetet tud ütni egy csapással! A nézők hamarosan megtudják, hogy csupán hét légyről van szó, de ez nem tartja vissza Cérna Jenőt, a vitéz szabólegényt, hogy szerencsét próbáljon az Óperenciai birodalom trónjáért, és persze Kegyetlenke királykisasszony kezéért. Útközben egy igaz barátra tesz szert, Irgum Burgum, a földkerekség legkisebb óriásának személyében, majd megérkezve a palotába sorra kiállja a három próbát: 1. Legyőzi az Unikornist, az egyszarvú fenevadat; 2. Elhozza a „Hármas Útkeresztről” a varázsfa gyümölcsét; 3. Harmadikként magával az ördögök öreganyjával száll szembe.
Persze Mitugrász király szavában nem lehet megbízni, így végül még Orfeuszt, a király kedvenc házisárkányát is le kell győznie, (ebben segít neki Irgum Burgum). Végül Kegyetlenke is megszelídül, elmúlik szívéből a gonoszság, s már mint kedves és bájos királykisasszony nyújtja kezét Cérna Jenőnek. Győzedelmeskedik a jó, s boldogan élnek, amíg meg nem halnak! Mindez rengeteg zenével, tánccal, a mai gyerekek fülének is ismerős dallamvilággal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek