Kutyaszánnal a sarkvidéken át: Zaja Kitty élménybeszámolója

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 25 éves Zaja Kitty arra vállalkozott, hogy kutyaszánnal átszelje az Északi-sarkvidéket a Fjällräven Polar expedícióval. Sikerült neki. Az április közepén megrendezett 300 kilométeres Fjällräven Polar expedíción 19 társával szelte át az Északi-sarkvidéket szánhúzó kutyákkal.

"...egy hihetetlen élmény, ahol rengeteget lehet tanulni nemcsak a természetről, a túlélésről, de önmagunkról is. Mindenért meg kellett dolgoznunk: ahhoz, hogy együnk, havat kellett forralni, ahhoz, hogy lássunk, tüzet kellett rakni, ahhoz, hogy aludjunk, fel kellett állítanunk a sátrunkat, akkor is, ha azt majdnem elfújta a szél. Mindemellett mégis volt elég idő gondolkodni azon, mi az, ami igazán számít az életben. A Polaron csak te, a gondolataid és a kutyák léteztek, és persze az elképesztő, végtelen, fehér táj” – mondta Zaja Kitty a sajtóközleményben."

Minden érdeklődőt szeretettel várnak erre a különleges, fotókkal, videókkal illusztrált élménybeszámolóra!

Belépés díjtalan!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek