Idén hol szerzitek be a fenyőfát Soroksáron? Adjatok tanácsot!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Nagyon sokan az utolsó pillanatra hagyják a fenyőfa megvásárlását, gondolván, ekkor már olcsóbban megvehetik a karácsonyfának valót. Facebook-oldalunkon azt kérdeztük tőletek, hogy idén hol veszitek meg a fenyőfát, van-e bevált helyetek és ott mennyiért adják idén a fákat. Legtöbben a multikat ajánlottátok, mert ott mindenféle kedvezményt kaphatunk a tűlevelű mellé, de volt környezetbarát megoldás is. Nézzük:

  • IKEA. 6 ezer Ft és ebből 3 ezret visszaadnak ajándékutalvány formájában” – írta Erika.
  • „Szabóky Rezső utca. Eddig mindig ott vettük, szép volt és jó áron. A pontos árra nem emlékszem, mi gyökeres fenyőt veszünk, amit ki is ültetünk több-kevesebb sikerrel... Remélem idén is nyitva lesznek!” – jelezte Natália.
  • Beáta a Köki Terminálnál levő OBI-t ajánlja, ahol a 2 méteres Nordmann 4 199 forintba kerül.
  • Edina egy nagyon környezetbarát megoldással állt elő. Ők az Oázis kertészetből élőfenyőt kölcsönöznek.
  • „Mi évek óta a Nagybani piac nagy parkolójában vesszük, szerintem jó áron szoktak lenni, s mindig jó minőségűek” – írta Ildikó.
  • „Mi mindig utolsó nap a Nagybani piacon Kati néninél. Rengeteg van és csodaszépek. Kb. 3-3,5 méteres Nordmann fenyőket veszünk 10-15 ezerért” – osztotta meg velünk az infót Orsolya.
  • Csilla pedig az Oázis kertészetre esküszik, ahol a 180 cm-es fa 6 990 forintba kerül.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek