Mint a mesében: családi házat kap a hármas ikreket nevelő soroksári család

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

A négygyerekes soroksári Tódor család legmerészebb álmában sem gondolt arra, hogy ilyen hatalmas szerencse éri őket: egy jótékonysági felajánlásnak köszönhetően egy kulcsrakész családi házat kapnak ajándékba. Szombaton letették az alapkövet, szeptemberben – az ígéretek szerint – beköltözhetnek új otthonukba.

Lapunk számolt be először arról az örömteli hírről, hogy egy fiatal soroksári házaspárnak, Tódor Gyöngyinek és Tibornak, óvodás kisfiuk mellé hármas ikrei születtek tavaly novemberben. Tódor Márton, Flóra és Fruzsina január elején térhettek haza újtelepi kis otthonukba, hogy végre együtt lehessen a család, és a nagytesó, a 4 éves Milán is láthassa őket. Akkor megírtuk, hogy bármilyen segítségnek örülne a család, hiszen a 4 kisgyerekkel nem könnyű az élet.

Hatalmas öröm a családnak (fotó: ittlakunk.hu)

A kérés olyannyira meghallgatásra talált, hogy a közmédia Jónak lenni jó! című kampányában egy építési vállalkozó felajánlotta, több tízmillió forint értékben építenek egy családi házat a hétfősre bővült családnak.

Ilyen lesz az álomház (fotó: ittlakunk.hu)

Az orbánhegyi új otthon alapjai már állnak, szombaton pedig az ünnepélyes alapkőletétel is megtörtént. A szinteltolásos, 160 négyzetméteres, négy hálószobás, teraszos kertes házat szeptemberben adják majd át a családnak. A ház könnyűacél szerkezetű, és három nap alatt felállítható – ismertette a részleteket Dienstmann Tamás, a felajánlást tevő cég tulajdonosa.

Az ünnepélyes alapkőletétel (fotó: ittlakunk.hu)

A család nevében a pedagógus anyuka, Tódor Gyöngyi mondott köszönetet ezért a hihetetlen ajándékért, amiért – ahogy mondta – végtelenül hálásak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek