Idén a Mikszáthban vár a napközis tábor

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Június 25. és augusztus 24. között a Mikszáth Kálmán Általános Iskola ad otthont a nyári napközis tábornak, ahová sok szeretettel invitálják a soroksári általános iskolás gyerekeket. Jelentkezni folyamatosan lehet.

A táborban csak a napi háromszori étkezésért kell fizetni a tanévben megállapított kedvezmények figyelembe vételével. Maga a tábor ingyenes a gyerekek számára, minden programot, beleértve az autóbuszos utaztatási költségeket, a kirándulások belépőjegyeit, a kézműves- és sportfoglalkozásokhoz a játékokat az önkormányzat finanszírozza.

Gazdag és változatos programot állítottak össze, tehát nem kell attól tartani, hogy a szünidő alatt unatkoznak majd a gyerkőcök. A hét öt napjából kettőt biztosan iskolán kívül töltenek a gyerekek, de a "hazai" programokon sem unatkoznak majd, hiszen kézműves foglalkozásokkal, sportprogramokkal, biciklis akadálypályával, rendőrségi bemutatóval, filmvetítéssel, plakátkészítéssel üthetik el hétről hétre az időt. Kedden és csütörtökön pedig mindig kirándulnak a táborozók.

Lesz kirándulás többek között a Gellért-hegyi csúszdaparkba, a Velencei-tóhoz, Visegrádra, Nagymarosra, a Vácrátóti Botanikus Kertbe, a tatabányai turulhoz, vagy éppen a nőtincsi Seholsziget élményparkba . Látogatást tesznek majd játszóházba, a Vasúttörténeti Parkba, a Tropicariumba, a Corvin moziba, a Természettudományi Múzeumba és a XX. kerületi Tűzoltóságra is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek