Idén is vár a múzeumok éjszakája Soroksáron

Desktop

Budapesten idén tizenhetedik alkalommal rendezik meg a múzeumok éjszakáját, melynek időpontja az év legrövidebb éjszakájához, Szent Iván napjához igazodik. Idén június 22-én, szombaton tartják meg a rendezvényt. Soroksáron is lesznek programok.

A fővárosban több mint 100 intézmény vesz részt a programban, melyek között tárlatvezetéseket, koncerteket, kézműves foglalkozásokat és előadásokat is találnak felnőttek és gyerekek egyaránt.
 
A múzeumok éjszakájára 6 éves kortól kell karszalagot váltani. 6 és 18 éves kor között 800, 18 év felett 1 900 forintba kerül a - majdnem - minden programra érvényes karszalag. A programokról, helyszínekről részletesen a rendezvény oldalán olvashatunk. A karszalag a BKK múzeumi buszjárataira is érvényes.
 
A hagyományoknak megfelelően Soroksáron is lesznek színvonalas kulturális programok, méghozzá ingyen.
 
A Galéria’ 13 előtti téren felállított színpadon délután 4-től zenés, táncos produkciókkal szórakoztatják a művészetet kedvelő járókelőket.

A rendezvény programja:

Színpadi programok:

  • Roszica Bolgár Néptánc Együttes 
  • Madár Veronika - jazz és popslágerek
  • Road Six Sax együttes - jazz műsor
  • Sárkány Krisztián és Haraszti Erika - örökzöld slágerek
  • Gájer Bálint - swing-latin-pop egyveleg
  • Cubanero Zenekar 

A Galéria'13-ban Karajz Anna üvegműves és Németh Géza képzőművész kiállítása látható délután 4 és este 8 óra között.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek