Rocklegendák a soroksári nemzeti ünnepen – videók

Desktop

A tavalyi évhez hasonlóan az államalapítás idei kerületi ünnepén sem István, a király, nem történelmi rockopera, nem táncjáték szórakoztatja majd az egybegyűlteket, hanem igazi rockerektől lesz hangos a Hősök tere augusztus 19-én.

Este 7 órakor Fehérvári Lajos plébános szenteli meg az új kenyeret, majd Orbán Gyöngyi alpolgármester mond beszédet, ezt követően Péterffy György református lelkész mond áldást.

19:20-tól az Amberjack hardrock zenekar melegíti be a közönséget. Az amerikai stílusú, blues alapú hard rockot játszó bandát Eric Clapton, Jimi Hendrix, a Led Zeppelin és az Aerosmith inspirálta, de zenéjükben felismerhető a Lynyrd Skynyrd és a Pearl Jam hatása is. A zenekar tagjai – Láng Vince (ének), Remete Marcell (gitár), Nagy Márk (gitár), Németh Csaba (basszusgitár), Budai Benjámin (billentyűk), Kocsis Dániel (dobok).

Az est hátralevő részében pedig olyan magyar rocklegendák lépnek a Hősök terén felállított színpadra, mint Vikidál Gyula, Varga Miklós, Vörös István, Janicsák István és a B52 zenekar. Az ünnepi nagykoncertet szokás szerint tűzijáték zárja majd. A koncert természetesen most is ingyenes! Ízelítőül nézzetek meg néhány videót a fellépőktől.

Vikidál Gyula - Kétforintos dal

Varga Miklós - Vén Európa

Vörös István

Janicsák István & V.A.K. - Honky Tonk Woman

B52

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek