Kell-e ingyen wifi egy művelődés házba? – szavazás

Oszd meg másokkal!

Desktop

Érdekes vita bontakozott ki a legutóbbi testületi ülésen. A képviselők arról szavaztak, hogy biztosítsanak-e pénzt a Táncsics Mihály Művelődési Ház felújításánál az ingyen wifi-lehetőség megteremtéséhez.

Pro és kontra érvek is elhangzottak. Volt, aki amellett érvelt, hogy a XXI. században elképzelhetetlen egy művelődési intézmény wifi-szolgáltatás nélkül, míg mások amellett érveltek, hogy nincs rá szükség, hiszen nem netezni mennek oda az emberek, sőt akár zavaró is lehet egy-egy rendezvény közben, ha sokan a telefonjaikat nyomkodják.

A képviselő-testület végül úgy döntött, lesz majd wifi a Táncsicsban (igaz idén csak a beruházás műszaki része valósul meg, az eszközöket pedig jövőre szerzik be).

Mi viszont titeket kérdezünk: szerintetek szükséges-e ingyen wifi egy művelődési házban? Szavazzatok az alábbiakban:

 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek