Ingyenes nyelvi és informatikai képzés indul soroksáriaknak

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kerületünkben ismételten lesz ingyenes angol, német nyelvtanfolyam alap illetve haladó szinten, valamint informatikai alapképzés.

A csoportok várható indítása 2015. november eleje.

A képzésekre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni. Regisztrálni elektronikusan a tanfolyam@ph.soroksar.hu e-mail címen, postai úton és személyesen lehet a 1239 Budapest, Hősök tere 12. alatt a Humán-közszolgáltatási Osztályon.

A képzés kezdetének pontos időpontjáról és helyszíneiről később ad tájékoztatást az önkormányzat.

A képzéseket együttműködési megállapodás megkötésével lehet igénybe venni, melyben a képzésben részt vevő vállalja, hogy a tanfolyam teljes időtartamán részt vesz. A megengedett hiányzások mértéke a teljes időtartam 10 százaléka. Azt ezt meghaladó hiányzás esetén további ingyenes, az önkormányzat által szervezett képzésen nem vehet részt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek