Most szólhattok bele a Budapest-Belgrád vasútvonal engedélyeztetésébe

Desktop
Erre menne (forrás: MTI)

Kerületi Facebook-oldalunkra írt olvasónk: elindult a Budapest-Belgrád vasútvonal engedélyeztetési folyamata. Pár napig (!) van lehetősége a lakosoknak beleszólni - a dokumentumot véletlenül találták. Szóval ha van vélemény, most tudtok szólni. A témában Facebook-csoport is indult. Ezt a levelet kaptuk:

"Sziasztok!
Szeretném tájékoztatni a lakosságot, hogy elindult a régóta tervezett vasúti átépítés engedélyeztetési folyamata a Budapest-Belgrád vonalon. A dokumentumra véletlen találtunk rá! Most van lehetősége a lakosságnak beleszólni az engedélyeztetésbe pár napig! Ezért Taksonyban elindítottunk egy facebook csoportot, amit a korrekt tájékoztatásért és az együtt gondolkodásért hoztunk létre pár napja. Meghívunk ide minden érintettet akit a nyomvonal engedélyeztetése érdekelt és várjuk azokat is akik beállnának mellénk és összefogásunkkal támogatni tudnánk a térségben a tárgyalásokat és mindenki számára egy elfogadható és élhető megegyezés születne.
Budapest- Belgrád új vasúti (kínai) nyomvonal-lakossági fórum csoportba várjuk a jelentkezéseket
http://kiskunhalas.hu/article_files/2791/mav%20kozlemeny.pdf
a pdf-ben található egy zip file azt letöltve megtaláljátok a több mint 150 oldalas anyagot ahol az érintett településekről nagy vonalakban láthatjátok, hogy mit terveznek." 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek