Hétvégén változik a ráckevei HÉV közlekedése

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)
HÉV-pótló busz jár Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós-Gyártelep között az április 27-28-i hétvégén, mert a H6-os HÉV vonalán karbantartási munkákat végeznek – jelezte a BKK.

A HÉV szombaton és vasárnap a megszokottól eltérő menetrend szerint, két szakaszra osztva, a Közvágóhíd végállomás felől csak Soroksár, Hősök teréig, Ráckeve, valamint Tököl végállomás felől pedig Szigetszentmiklósig jár. A külső szakaszon közlekedő vonatok Szigetszentmiklós alsó, József Attila-telep és Szigetszentmiklós megállóban mindkét irányba a Ráckeve irányú peron mellett állnak meg a hétvégén.

A H6-os pótlóbuszra soroksári végállomásán a Hősök tere 11. előtt, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél pedig a Viola utcában a Csonka János utca kereszteződése előtt lehet felszállni. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_HK62?layers=GSVB.

A H6-os HÉV április 27-28-i hétvégén érvényes ideiglenes menetrendje már elérhető a BKK honlapján: https://bkk.hu/menetrendek/#H6.

A Szigetszentmiklós, a József Attila-telep és a Szigetszentmiklós alsó megállóhely felől a főváros felé utazóknak érdemes megfontolni, hogy a HÉV és a pótlóbusz helyett a 38-as, a 238-as buszt, vagy a VOLÁNBUSZ 673-as, 674-es, illetve 676-os járatát vegyék igénybe - írja a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek