Hétvégén karbantartás, hétfőtől menetrendváltozás jön a ráckevei HÉV-vonalon

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

December 8-án és 9-én a H6-os HÉV szerelvényei módosított menetrend szerint, csak Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekednek. A kimaradó szakaszon – Szigetcsép és Ráckeve között – H6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, a HÉV követési időközének megfelelően. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett – közölte a MÁV-HÉV Zrt.

A pótlóbusz olyan megállói, amelyek a HÉV menetrendjében eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból a táblázat szerinti HÉV-állomásoknak felelnek meg:

Pótlóbusz megállója: Szigetszentmárton, Posta; Szigetszentmárton, Dózsa György utca

Díjszabás szerinti HÉV-állomás: Szigetszentmárton-Szigetújfalu

A pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek; a jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a 10 km-es távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

A H6-os vonalon karbantartási munkák miatt december 8-9-én a vonatok vágányzári menetrend szerint közlekednek. December 10-én, hétfőn új menetrend lép érvénybe. A szerelvények indulási időpontjai kismértékben módosulnak. Az új menetrendet ide kattintva tudjátok megnézni.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek