Változik a H6-os HÉV közlekedése november 9-én és 10-én este

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

A H6-os HÉV Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között november 9-én, pénteken 20:15-től az utolsó járatindulásig a Közvágóhíd irányú vágányon; november 10-én, szombaton 20:35-től az utolsó járatindulásig pedig a Ráckeve irányú vágányon közlekedik – közölte a BKK.

A HÉV-szerelvények:

  • november 9-én, pénteken 20:15-től az utolsó járatindulásig a Pesterzsébet felső; Torontál utca; Soroksár felső; Soroksár, Hősök tere; Szent István utca; Millenniumtelep; Dunaharaszti felső; Szigetszentmiklós-Gyártelep; Szigethalom és Szigethalom alsó megállóban a Közvágóhíd irányú peron mellett állnak meg mindkét irányban;
  • november 10-én, szombaton 20:35-től az utolsó járatindulásig a Dunaharaszti felső; Millenniumtelep; Szent István utca; Soroksár, Hősök tere; Soroksár felső; Torontál utca és Pesterzsébet felső megállóban mindkét irányba a Ráckeve irányú peron mellett; Szigetszentmiklós-Gyártelep; Szigethalom és Szigethalom alsó megállókban pedig a Közvágóhíd irányú peron irányú mellet állnak meg.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek