Mit szólnátok hozzá, ha a 123-as busz nem menne el az IKEA áruházig?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

A tervek szerint jövő év elejétől a 123-as busz nem menne el a soroksári IKEA áruházig. A BKK most ezzel kapcsolatban várja a véleményeteket!

A soroksári bevásárlóparkot a 123-as és a 135-ös buszjárat szolgálja ki. 2017 nyarán a bevásárlóparkban megnyílt az IKEA, ami miatt kezdeményezték a fenti buszjáratok útvonalának meghosszabbítását a bútoráruházig.

Most a BKK változtatást tervez a „kereskedelmi partner igénye alapján és a XXIII. kerületi önkormányzat hozzájárulásával”. A tervek szerint 2019. január 1-jétől az alábbi módosításokat tervezik:

  • az Auchan áruházat a 123-as és a 135-ös járat változatlanul kiszolgálja,
  • a 123-as autóbuszjárat az IKEA áruházat nem érinti,
  • az IKEA áruház továbbra is elérhető a 135-ös autóbusszal,
  • az IKEA 2018. október elejétől dolgozói és vásárlói céljáratot közlekedtet.

 

Az IKEA már el indította saját járatát, ez azonban elsősorban a XVIII. kerületieknek kedvez, hiszen az alábbi útvonalon közlekedik naponta 8:30 és 21:45 között, óránként kétszeri indulással: IKEA áruház–Zöldségpiac–Nagykőrösi út–Dél-pesti autóbuszgarázs–Besence utca–Ipacsfa utca–Tövishát utca–Goroszló utca–Kele utca–Ipacsfa utca–Besence utca–Dél-pesti autóbuszgarázs–Nagykőrösi út–Zöldségpiac–IKEA áruház.

A változtatásokról a közlekedési vállalat társadalmi egyeztetést írt ki, amelynek keretében ide kattintva várják véleményeteket 2018. november 13-áig.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek