Pénteken lezárják a Szent László utca egy szakaszát, a buszok is máshogy járnak

Oszd meg másokkal!

Desktop
Lezárják az utcát
Lezárják az utcát

Mint azt megírtuk, október 13-án, pénteken az újtelepi Szent István Király Plébániatemplomhoz várja a híveket és az egyház képviselőit a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, az utolsó fatimai jelenés évfordulója alkalmából. A templom előtti téren 11 órakor kezdődő szentmisét Erdő Péter bíboros celebrálja.

A rendezvény miatt a templom környékét lezárják, ezért több busz útvonala is megváltozik. Pénteken a Szent László utcát lezárják a Kiskócsag utca és a Mesgye utca között reggel 6 órától délután 3-ig.

  • A 35-ös busz terelve közlekedik, nem érinti Szent László utca, Szentlőrinci úti lakótelep megállót.
  • A 123-as busz terelve közlekedik, nem érinti Sósmocsár út, Szentlőrinci úti lakótelep, Újtelep út, Dinnyehegyi út megállót.
  • A 123A busz terelve közlekedik, nem érinti Szent László utca, Szentlőrinci úti lakótelep megállót.
  • A 135-ös busz terelve közlekedik, nem érinti Szent László utca, Soroksár, Kertvárosi körút, Soroksár, Kertvárosi körút megállót.

 

A buszok ideiglenesen egyik irányban sem térnek be a Szentlőrinci úti lakótelep végállomásra, valamint a Szent László utcai szakaszt sem érintik. Az buszok az Újtelep utcában fordulnak vissza, itt alakítanak ki ideiglenes megállót.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek