A hétvégén ismét módosul a HÉV-közlekedés

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Szeptember 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep közötti szakaszán karbantartási munkákat végeznek. Ezért Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a vonatok egy vágányon közlekednek, amely kisebb menetrendi eltérésekhez vezet – adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ.

Szombaton a HÉV a Soroksár, Hősök tere, a Szent István utca, a Millenniumtelep és a Dunaharaszti megállóhelyeken mindkét irányban a Ráckeve irányú peronok mellett áll meg. Szeptember 23-án, vasárnap reggel 8 és délután 18 óra között a szerelvények a Szigetszentmiklós, a József Attila-telep, a Szigetszentmiklós alsó és a Szigetszentmiklós-Gyártelep megállóhelyeken mindkét irányban a Közvágóhíd irányú peronok mellett állnak meg.

Emiatt a Budapest, Közvágóhíd felé közlekedő vonatok indulásában a menetrendben meghirdetetthez képest néhány perces eltérésre kell számítani. A megváltozott menetrendet a következő linkeken nézhetitek meg:

Budapest, Közvágóhíd – Ráckeve között 2012. szeptember 22-23-án

Ráckeve – Budapest, Közvágóhíd között 2012. szeptember 22-23-án

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek