Zumor Virág

1237 Budapest, Tartsay u. 2. | +36-1-286-4024, +36-70-632-8762 | http://www.zumorvirag.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Aki a virágot szereti… ugye, felesleges befejeznünk ezt az ősi szállóigét. Egy látogatás üzletünkben úgyis meggyőzi róla, hogy mi tényleg szeretjük a virágot. Szeretjük, és hivatásunknak érezzük, hogy megszerettessük: igényes virágkompozíciókkal, csodálatos csokrokkal szeretnénk minél többek hétköznapjait megszépíteni. Mert hiszünk benne, más lehet az ember élete, megszépül a lelke, ha virágok között él.

Cégünk története kereken nyolc évtizedet ölel fel: immár a negyedik generációhoz tartozunk, amely folytatja a családi tradíciókat.

Ha friss vágott, cserepes virágot vagy zöldnövényt szeretne, netán szép kerámiát, apróbb-nagyobb ajándéktárgyat keres, nálunk a legszélesebb skáláról válogathat. Ha valami tartósabbra, időtállóbbra gondolt, elképzeléseinek megfelelően száraz- vagy selyemvirágból is összeállítjuk a legmegfelelőbb kompozíciót.

Vállaljuk esküvők, rendezvények teljeskörű dekoralását, díszítését, de foglalkozunk kertépítéssel is, s természetesen ránk bízhatja meglévő növényeinek szakszerű és teljes körű gondozását is.

Szeretettel várjuk üzletünkben!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00
Szombat08.00 – 17.00
Vasárnap08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek