Soroksári Buci Pékség

1238 Budapest, Grassalkovich út 143. | +36-1-287-0600 | http://www.soroksaribucipekseg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Soroksári Buci Pékség első sütőüzeme 1994-ben kezdte meg működését. Tóth Ferenc és családja indította el a vállalkozást, amely a kezdetek óta nagyon sokat fejlődött, de legfőbb értékét - a családias jellegét - azóta sem veszítette el.

A Pékséget jelenleg a Rozsker Kft. üzemelteti.

Hagyományosan jó kapcsolatot ápolunk közvetlen lakókörnyezetünkkel. Aktívan részt veszünk Soroksár közéletében, támogatjuk a kerületben lévő iskolákat, óvodákat, a hagyományőrző egyesületeket. Pályázatokat, versenyeket hirdetünk a helyi gyermekközösségeknek, az elkészült pályaművekből kiállítást szervezünk, és a gyerekek örömére mindig "Buci"sütivel vendégeljük meg a résztvevőket.

Partnerüzleteinken kívül saját pékszaküzletláncunkat látjuk el friss pékáruval naponta.

Termékválasztékunk igen széles, egyaránt megtalálhatóak benne a hagyományos, kovászolt technológiával készült kenyerek, és a modern táplálkozási igényeket is kielégítő teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készülő kenyérféleségek, péksütemények.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre: szakembereink nagyon gondosan válogatják ki a legjobb alapanyagokat, hiszen csak így tudjuk elérni, hogy a termékeink finomak és egészségesek legyenek.

A volt Árpád mozi épületében.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 19.00
Kedd06.00 – 19.00
Szerda06.00 – 19.00
Csütörtök06.00 – 19.00
Péntek06.00 – 19.00
Szombat06.00 – 13.00
Vasárnap07.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rozsker Kft.
Telefon:+36-1-287-0600
Email:bucipekseg@gmail.com
Honlap:http://www.soroksaribucipekseg.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Soroksaribucipekseg
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek