Water-Power Kft. - víz-, gáz-, fűtésszerelés

1237 Budapest, Hrivnák Pál u. 21. | +36-20-398-7569/Nyári Tibor, +36-20-942-0586/Nyári Zoltán | http://www.viz-gaz-futes.hu, http://www.bojler-javitas.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Lakás és fürdőszoba felújítás előtt állsz, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, nincsenek ismereteid felújítással járó költségekről?

Minőségi kivitelezésre vágysz jó áron?

Ha szeretnél jó áron, és megbízható víz -gáz -fűtésszerelő szakemberrel dolgoztatni, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal 06-20-942-0586.

Régi és új építésű lakások gépészeti felújítása során a beépített víz – gáz – fűtésszerelő szerelvények, alapanyagok minőségének és megbízhatóságának meghatározó szerepe van a beköltözés és használat során felmerülő rezsi és karbantartási kiadásokra.

Az általunk kivitelezett fűtésszerelés, minősége garantálja számodra a lakásod, az üzleted, vagy irodád folyamatos hibamentes és energiatakarékos, működését, működtetését.

Bojler javítással kapcsolatos oldalunkon a vízmelegítőt üzemeltető, és használó lakás tulajdonosok jutnak,  értékes információkhoz, akiknek a Hajdu villanybojler biztosítja a meleg vizet , ill . villanybojlerükkel van probléma. Ha a Hajdu villanybojlerünk karbantartását az évek múlásával elmulasztjuk akkor a vízmelegítőnk korrodálódik, vízkövesedik, ami a életkorát csökkenti, és feleslegesen megnöveli  a villanyszámla összegét. Nagy rutinnal és szakértelemmel szervizeljük  a Budapesti Hajdu bojlereket a hét minden napján, garanciával. Tudj meg még többet a villanybojlerekről, látogass el oldalunkra, és bízz meg minket bojlered karbantartásával.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nyári Tibor: + 36 20 398 7569, Nyári Zoltán: + 36 20 942 0586
Telefon:+36-20-398-7569/Nyári Tibor, +36-20-942-0586/Nyári Zoltán
Email:nyaritibor76@gmail.com, nyari-zoltan@t-online.hu
Honlap:http://www.viz-gaz-futes.hu, http://www.bojler-javitas.hu
Facebook:https://www.facebook.com/vizgazesfutesszereles
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.