Verzió Könyvelőiroda

1238 Budapest, Török u. 11. | +36-1-246-0166 | http://e-verzio.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvelés Soroksáron. A vállalkozás 1990 óta működik. A fő tevékenysége: számviteli szolgáltatás, de e tevékenység szerves része természetesen a:

  • bérszámfejtés,
  • TB-ügyintézés,
  • helyi adók egy része,
  • a cégalapítás, módosítások, cégképviselet,
  • hitelügyintézés, üzlet terv készítése.

2003-tól tevékenységünk ingatlanforgalmazással, ingatlan-értékbecsléssel bővült.

Tagjai vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének. Felelősségbiztosítónk a Generali-Providencia Biztosító Rt. A könyvelést, az eszköznyilvántartást és a bérszámfejtést a TenSoft Kft. szoftverével végezzük, munkánkban segítségünkre van még a Complex jogtár és az Önadózó szaklap is.

Oldalainkon a cég bemutatásán túl számos hasznos információt talál, letölthet nyomtatványokat, űrlapokat, szakmai oldalakra kalauzolja a linkgyűjtemény, és kikapcsolódásképpen a szabadidős oldalainkat ajánlom.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-246-0166
Honlap:http://e-verzio.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek