Soroksár Millennium-telepi Kutyaiskola

1239 Budapest, Ráckeve u. 28. | +36-1-287-2848, +36-30-984-9912 | http://www.mtkutyaiskola.eoldal.hu
Desktop

Családias környezetben, a kutyák és gazdáik igényeit figyelembe véve, heti két alkalommal (szombaton és vasárnap) tartjuk az oktatást. Céljaink közé tartozik a kutya és gazda közötti viszony jobbá tétele, engedelmességre és házőrzésre nevelése, a többi kutyával történő szocializálódása. Mindezek mellett mind a kutyáknak, mind gazdáknak egy nagyszerű időtöltés, sport, hobby.

Az iskola az 51. főút mellett a ráckevei HÉV vonalán Soroksár és Dunaharaszti határán található. Csoportos képzés: szombaton 15.00 órától, vasárnap 9. 00 órától. A kutyák tudásszintjétől függően folyik az oktatás külön csoportokban. Elsajátítható engedelmes szinttől a felsőfokú vizsgáig minden vizsgafokozat. Az iskolán negyedévenként munkavizsgát tartunk, őrző-védő képzés csak fegyelmező munkával egybekötve lehetséges. Kiállításra felkészítés, ringdresszúra, fly-ball játék.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Réti Béla Gábor
Telefon:+36-1-287-2848, +36-30-984-9912
Email:retibelagabor@t-online.hu, retibelagabor@mailbox.hu
Honlap:http://www.mtkutyaiskola.eoldal.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek