Südi Barbara Aerobik Klub

1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124. | +36-30-310-3512, +36-70-220-1064 | http://sudibarbara.hu
Desktop

Célom, hogy vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat óráimon, feltöltődjenek, és az ott kapott energiával és lendülettel könnyebbé és boldogabbá tegyem mindennapjaikat. Óráimon a főszerep a vendégeimé, én csak a rendező vagyok. Figyelek arra, hogy az egyéni különbözőségeket figyelembe véve a megfelelő kondíciót megszerezzék, megtartsák, fejlesszék. Segítek abban, hogy mindenki a saját képességeit meghaladva lépjen az önmegvalósítás útjára.

Jelenleg több fitneszteremben - köztük a soroksári Táncsics Mihály Művelődési Ház termeiben - tartok aerobikot, pilatest és személyi edzést, melynek időpontjai honlapomon és a TMMH oldalán is megtalálhatóak.

Nyitvatartás:

Foglalkozások a honlapon található órarend szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Südi Barbara Anita capoeira aerobik master trainer
Telefon:+36-30-310-3512, +36-70-220-1064
Email:barbi@sudibarbara.hu
Honlap:http://sudibarbara.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Südi-Barbara-oldala/212637122095135, http://www.facebook.com/pages/Aerobik-Soroks%C3%A1ron-a-T%C3%A1ncsics-M%C5%B1vh%...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek