St.Lőrinc Golf Club

1238 Budapest, Szentlőrinci út 19-21. | +36-30-299-2516 | http://lorincgolf.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Golfpályánk a St.Lőrinc Golf Club az M5-ös autópálya kivezető szakasza - és a Szentlőrinci úttal határos közel 40 hektáros sík területen valósult meg, a Belvárostól mindössze 15 percnyire, a Dél-Pesti kórház utcája (23.ker.Köves út) végén található.

Az öt elütőről játszható 9 lyukas, Par 36-os golfpálya közel 3200 m hosszan a kihívásokat kedvelő golfozóknak, versenyzőknek, a férfi elütőről közel 3000 m, míg a női közeli elütőről is 2400 m a pálya hossza.

Magyarországon először nálunk találhatóak a US. Kids által ajánlott szakaszhosszakkal kijelölt családi elütők, amelyek az életkornak megfelelően lettek kijelölve. Gyerekek már 7 éves kortól játszhatnak a "nagy" pályán, nekik a teljes, par 36-os pálya, mindössze 1600 m hosszú. Hasonlóan lettek kijelölve a 8-10, a 10-12 és a 12-14 éves korosztálynak is az elütői. Így sokkal konkrétabban mérhető a gyerekek fejlődése.

A gyakorló golfozóknak: 3 szakasz, par 3-as gyakorló pálya áll a rendelkezésére, amely nyáron kivilágítható, így egy kellemes nyári estén is használható.

A fedett, 18 állásos 270 m hosszú, közel 100 m széles driving range-n és a két 9 lyukas putting greenen tudnak gyakorolni a golfozók és a tanulók.

A kényelmes, igényesen kialakított klubház, a közvetlen előtte elhelyezkedő, két hektáros látványtóval várja az idelátogatókat.

A tó partján felépített mediterrán nyári konyha és a fedett 150 nm-es nyári pavilon minden igényt kielégít, legyen az vacsora party, esküvő, vagy egy céges találkozó helyszíne, hétvégenként pedig 3 fogásos ebédmenüt kínálunk golfozóinknak és vendégeinknek.

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.