Speedformat Speedfitness Stúdió

1237 Budapest, Nyír u. 89/B. | +36-70-221-8049

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fáj a hátad? Súlyfelesleged van? Tónusosabbá tennéd az izomzatodat? Szeretnéd felvenni a harcot a makacs narancsbőrrel? Vagy csak jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben? Akkor itt az ideje kipróbálnod és beiktatni az életedbe a Speedfitnesst!!

Ismerd meg a 21.század leggyorsabb és leghatásosabb edzését, most már Soroksáron is! Gyere el és próbáld ki nálunk családias környezetben!

Tartsd karban a tested és élj egészségesen csak heti 2x20 perc mozgással. A változás szinte egyből érezhető, kíméli az ízületeket, de megmozgatja a legmélyebben fekvő izmokat is, és a body relax az edzés után az izmokban keletkező tejsavak kimasszírozásában is segít.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt elérhető, azt most a Speedfitness multi edzővel már rövid idő elmúltával megtapasztalhatod.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:bérlet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.