Gyerek kangoo a Táncsics Mihály Művelődési Házban

1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124.

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyerek kangoo – mert ugrálni jó!

A gyermekek lételeme a mozgás, kangoo cipőben pedig a sport önfeledt szórakozás. A játékos foglalkozások a fiatalok sokoldalú fejlesztését teszi lehetővé.

Az óra felépítése egy iskolai testnevelés órához hasonló, továbbá egy felnőtt kangoo óra elemei is felfedezhetőek lesznek benne. A fiataloknak több idő megszokni a cipőt, mely  ugrálás közben elnyeli a becsapódás erejének 80%-át, így térd, ízület és gerinckímélő. A korosztálynak megfelelően több a játékos elem, például sorjátékok, de alkalomról - alkalomra ügyesedve, elsajátítják az alaplépéseket, így a későbbiekben, a felnőttekhez hasonlóan zenére rövid koreográfiát lesznek képesek elsajátítani.

A rendszeres sportolás jótékonyan hat a gyermek testi és lelki fejlődésére. A kangoo egy kifejezetten vidám, energizáló sport, így javítja a fiatalok általános közérzetét, jól érzik magukat a játékos foglalkozások közben, és nap végén jobb minőségű, pihentetőbb lesz az alvás számukra.

A foglalkozások pozitívan hatnak az egyéniség fejlődésére, a gyermekek megtanulnak egyénileg, párosan és csoportosan sikereket elérni. A játékos formában végzett testedzés javítja a fiatalok mozgáskoordinációját, a térérzékelést is.

A sportolás egészségmegőrző hatása nem vitatott, javítja a vérkeringést, erősíti a csontozatot, növeli a vér oxigénellátását, segít az egészséges testsúly fenntartásában.

Kiknek ajánlott?

           6 éves kortól

           20 kg-tól

           30-as lábmérettől

 

Nyitvatartás:

Szerda16.30 – 17.30
Gyerek kangoo foglalkozások előzetes regisztráció alapján

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sövegjártó Petra
Email:petra.kangoo@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/petra.kangoo/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek