Török Flóris Általános Iskola

1237 Budapest, Dinnyehegyi köz 2. | +36-1-283-0397 | http://www.tfai-bp23.hu
Desktop

Az iskola az angol nyelv oktatását első osztályban kezdi el, majd 2. osztályban folytatja heti 1 órában. A nyelvvel való ismerkedés ezeken az évfolyamokon játékos formában zajlik.

Évfolyamonként 2 emelt szintű angol nyelvet tanuló osztályunk van, míg a 3. osztály környezetvédelmi és informatikai profillal működik. Ebben az osztályban heti 3 órás angol nyelvoktatás folyik.

Iskolánkban 5-8. évfolyamon bontott csoportban, két korszerűen felszerelt tanteremben oktatjuk az informatika tárgyat. Valamennyi tanulónk számára biztosítjuk az informatikai szakkör és ECDL tanfolyam lehetőségét, már az alsó tagozattól kezdődően.

A XXIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0397
Email:tfai23bp@gmail.com
Honlap:http://www.tfai-bp23.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek