Speaker’s Corner Angol Nyelvstúdió

1237 Budapest, Dinnyehegyi köz 13. | +36-20-356-5933 | http://www.speakerscorner.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gábor Petra Réka diplomás angol nyelvtanár vagyok. Nyelvstúdiómat 2008 szeptemberében nyitottam. Profilom a kommunikatív nyelvoktatás. Abban hiszek, hogy már teljesen kezdő szinttől a teljes nyelvi óra angol nyelven kell, hogy zajlódjon. Óráimon minél inkább az anyanyelvi környezet imitálása a cél. Mivel évekig az Egyesült Államokban éltem mielőtt megszereztem volna az angol nyelvtanári diplomámat, elmondhatom, hogy az angolt anyanyelvi szinten beszélem, ezért is tudom az anyanyelvi közeget úgymond nyelvstúdióm falai közé varázsolni. Iskolámat azzal a céllal nyitottam, hogy diákjaimat megszerettessem az angol nyelvvel és megtanítsam őket kommunikálni, hogy végre elmúljon az a sokak által érzett feszültség attól, ha meg kell szólalniuk idegen nyelven. Sajnos Magyarországon nagyon érezhető a "papírcentrikusság", azaz csak legyen meg a nyelvvizsga, és akkor legalább papíron beszélem az adott nyelvet. Ezáltal a legtöbb nyelvet tanulónak ez a folyamat görcsösségbe megy át, és a végére teljesen elveszi a kedvét a nyelvtől. Küldetésnek érzem, hogy a tanulóimnak bebizonyítsam, igenis lehet vidáman, kötetlenül nyelvet tanulni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek