Soroksár - Bölcsődei Ellátás

1238 Budapest, Rézöntő u. 22-24. | +36-1-287-0115 | http://www.eszi23.hu/bolcsode

Oszd meg másokkal!

Desktop

A jelentkezők felvételéről a felvételi bizottság dönt. / bölcsődevezető, bölcsődeorvos, népjóléti osztály vez.h., védőnő/ . A felvételi bizottság szükség szerint, de legalább havonta egyszer összeül.

A gyermekek ellátása 4 csoportszobában 9 gondozónő felügyelete mellett történik.

A gyermekek ételét helyben készítjük el.

A bölcsődei életet különböző programokkal színesítjük. /bábszínház, télapó, farsang, gyereknap/

A szülőtől való elszakadást, a két hetes fokozatos beszoktatás segíti. Az első héten a szülővel együtt fokozatosan növelve az időpontot egyre több időt töltenek a bölcsődében. Ez idő alatt a gyermek megismeri a társait, a gondozónőket, az itteni szokásokat. A szülő is betekintést nyer az itteni munkába. Lehetősége van személyesen megbeszélni a gyermek egyéni szokásait, jelzéseit a gondozónőkkel. A második héten a gyermek egyedül van bent a csoportban fokozatosan növelve a bölcsődében töltött időt. Azt szoktuk mondani a szülőknek, hogy az első hét arról szól, hogy az anyuval együtt megtanulják jól érezni magukat a bölcsődébe, míg a második hét arról szól, hogy az anyu nélkül is megtanulja jól érezni magát a gyermek.

A családlátogatás arra is módot nyújt, hogy alaposabban, és kölcsönösen megismerkedjenek egymással a szülők és a gondozónők.

Nyílt napokon közösen örülünk a gyermekek örömének.

A bölcsőde élete a szülők előtt nyitott. A nap folyamán bármikor hozhatják, és bármikor haza is vihetik gyermeküket. Hiszen az a fontos, hogy a gyermeket ne kelljen hosszabb időre elszakítani a családjától, mint annak elfoglaltsága azt szükségessé teszi.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-287-0115
Email:bolcsode@eszi23.hu
Honlap:http://www.eszi23.hu/bolcsode
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek