Páneurópa Általános Iskola

1238 Budapest, Táncsics Mihály u. 25-33. . | +36-1-287-1737 | http://www.paneuropa.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk 8 osztályos általános iskola Budapest legfiatalabb kerületében Soroksáron (XXIII. kerületben) található. Ez a kerület régen sváb település volt. Ez is indokolja intézményünk arculatát - német nemzetiségi nyelv- és emelt szintű német nyelvoktatás - zajlik falaink közt. Aki nem ilyen típusú osztályba jár az választhat a német vagy angol nyelv küzül. Tagozatainkon szakképzett tanítók és tanárok tanítanak. Az idegen nyelvek oktatására nyelvi labor áll rendelkezésünkre.

Fontosnak tartjuk az informatikai alapismeretek elsajátítását, ezért 4. osztálytól csoportbontásban tanítjuk e tárgyat. Két számítástechnika tantermünk van, melyek közül az egyik Internet hozzáféréssel rendelkezik. Az Internetet gyermekeink és pedagógusaink délutánonként szabadon használhatják.

A természttudományok elsajátításához - a szaktanárokon kívül - természettudományi előadó áll rendelkezésünkre. Ezt jelenleg is fejlesztjük.

Az egészséges test fejlesztése érdekében iskolánkban heti három testnevelés óra van. Ezen kívül több tömegsport foglalkozás is van hetente tanulóink számára. Intézményünkben diáksportkör is működik.

A XXIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-287-1737
Email:panisk8@gmail.com
Honlap:http://www.paneuropa.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek