III. sz. Összevont Óvoda - Béke utcai Tagóvoda

1237 Budapest, Béke u. 36. . | +36-1-283-0076

Oszd meg másokkal!

Desktop

A III. sz. Összevont Óvoda két tagóvodából álló intézmény. Óvodánk célja, hogy a meleg családi otthonból óvodába lépő gyermekek ehhez hasonló derűs, kiegyensúlyozott, szeretetteljes légkörbe kerüljenek.
A gyermekek érzelmi biztonságát az óvónő elfogadó, gondoskodó, befogadó, toleráns és empatikus bánásmódjával teremtjük meg.
Minden óvodánkba járó gyermek személyiségének kibontakoztatásához biztosítjuk nevelésük során az emberi és gyermekeket megillető jogokat, alapvető szabadságok tiszteletben tartását, az egyenlő hozzáférés lehetőségét.

XXIII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0076
Email:bekeovi@freemail.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek