Budapest XXIII. kerületi Mikszáth Kálmán Általános Iskola

1239 Budapest, Sodronyos u. 28. | +36-1-286-0112 | http://www.mikszath-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk célja a gyermek személyiségének oktatása és nevelése az emberi méltóság tiszteletben tartásával, hogy a nálunk szerzett tudással, fegyelemmel, következetességgel, kreativitással, becsületes és kitartó munkavégzéssel képes legyen az egyéni boldogulásra.

Iskolánk főbb jellemzői:

  • Nyolc évfolyamon valósul meg az általános műveltséget megalapozó képzés.
  • Első osztálytól biztosítjuk az angol nyelv és informatika oktatását.
  • Iskolánk már több éve együttműködik a Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesülettel Szűcs Endre szakedző vezetésével. Testnevelés óráink egy részén, ezáltal sportágspecifikus foglalkozás folyik.
  • Tanulóink válogathatnak a délutáni szabadidős tevékenységek között. Jól szervezett szakköreinket szívesen és örömmel látogatják. Súlyemelés, asztalitenisz, labdarúgás, énekkar, rajz, informatika, természettudományok köre, tömegsport, aerobik.
  • Nagy gondot fordítunk a tehetséggondozásra, a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására. Integrált oktatás keretein belül fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus, logopédus, pszichológus foglalkozik a beilleszkedési, magatartási és tanulási nehézségekkel küzdő valamint a sajátos nevelési igényű gyermekekkel.

A XXIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei
 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek