Budapest XXIII. kerületi Mikszáth Kálmán Általános Iskola

1239 Budapest, Sodronyos u. 28. | +36-1-286-0112 | http://www.mikszath-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk célja a gyermek személyiségének oktatása és nevelése az emberi méltóság tiszteletben tartásával, hogy a nálunk szerzett tudással, fegyelemmel, következetességgel, kreativitással, becsületes és kitartó munkavégzéssel képes legyen az egyéni boldogulásra.

Iskolánk főbb jellemzői:

  • Nyolc évfolyamon valósul meg az általános műveltséget megalapozó képzés.
  • Első osztálytól biztosítjuk az angol nyelv és informatika oktatását.
  • Iskolánk már több éve együttműködik a Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesülettel Szűcs Endre szakedző vezetésével. Testnevelés óráink egy részén, ezáltal sportágspecifikus foglalkozás folyik.
  • Tanulóink válogathatnak a délutáni szabadidős tevékenységek között. Jól szervezett szakköreinket szívesen és örömmel látogatják. Súlyemelés, asztalitenisz, labdarúgás, énekkar, rajz, informatika, természettudományok köre, tömegsport, aerobik.
  • Nagy gondot fordítunk a tehetséggondozásra, a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására. Integrált oktatás keretein belül fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus, logopédus, pszichológus foglalkozik a beilleszkedési, magatartási és tanulási nehézségekkel küzdő valamint a sajátos nevelési igényű gyermekekkel.

A XXIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei
 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek