Budapest XXIII. Kerületi Fekete István Általános Iskola

1237 Budapest, Soroksár-Újtelep Nyír u. 22. | +36-1-283-1382 | http://www.feketei.hu
Desktop

Iskolánk kedvező földrajzi fekvésű, nyugodt, tiszta levegőjű környezetben található. A felújított épülethez sport- és játszóudvar kapcsolódik. Tantermeink tágasak, napfényesek, esztétikusak.

A színvonalas nevelő-, oktató munkát tizenegyezer kötetes könyvtár és jól felszerelt számítástechnika szaktanterem segíti. Induló első osztályainkban emelt óraszámban tanítjuk a matematikát, illetve az anyanyelvet, drámapedagógiai módszerekkel.

Diákjaink, kiváló nyelvtanárainktól angolul, illetve németül tanulhatnak. Szabadidejükben, igény szerint a francia, orosznyelv is választható.

Emelt szintű matematikaoktatás és emelt szintű drámaoktatás zajlik osztályainkban

A XXIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek