Andi néni Fejlesztője

1239 Budapest, Kelep u. 33. | +36-20-589-9932 | https://ovariandrea.wordpress.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Elsősorban a születési sérült, megkésett fejlődésmenetű, éretlen idegrendszerű, iskolaéretlen és tanulási zavarral küzdő gyermekek fejlesztésével foglalkozom, immár 30 éve.

A gyermekre mindig úgy tekintek, mint megbonthatatlan egészre, ezért a komplex fejlesztésben hiszek. A foglalkozások gerincét általában a szenzoros mozgásterápia képzi, ehhez illesztem életkori sajátosságok szerint az kognitív-okosító, beszédfejlesztő, szociális készségeket kialakító, megkésett fejlődést támogató terápiákat. A foglalkozások alatt számtalan színes, érdekes, gyermekeket motiváló eszközt használok, ezek mellett nem maradhat el az ének, mondóka, zene és mese sem.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Óvári Andrea fejlesztő pedagógus
Telefon:+36-20-589-9932
Email:ovari.andrea@gmail.com
Honlap:https://ovariandrea.wordpress.com
Facebook:https://www.facebook.com/andinenifejlesztoje
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek