Andi néni Fejlesztője

1239 Budapest, Kelep u. 33. | +36-20-589-9932 | https://ovariandrea.wordpress.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Elsősorban a születési sérült, megkésett fejlődésmenetű, éretlen idegrendszerű, iskolaéretlen és tanulási zavarral küzdő gyermekek fejlesztésével foglalkozom, immár 30 éve.

A gyermekre mindig úgy tekintek, mint megbonthatatlan egészre, ezért a komplex fejlesztésben hiszek. A foglalkozások gerincét általában a szenzoros mozgásterápia képzi, ehhez illesztem életkori sajátosságok szerint az kognitív-okosító, beszédfejlesztő, szociális készségeket kialakító, megkésett fejlődést támogató terápiákat. A foglalkozások alatt számtalan színes, érdekes, gyermekeket motiváló eszközt használok, ezek mellett nem maradhat el az ének, mondóka, zene és mese sem.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Óvári Andrea fejlesztő pedagógus
Telefon:+36-20-589-9932
Email:ovari.andrea@gmail.com
Honlap:https://ovariandrea.wordpress.com
Facebook:https://www.facebook.com/andinenifejlesztoje
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek