Soroksári Polgárőrség Egyesület

1238 Budapest, Grassalkovich út 154. | http://www.polgarorseg23.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fő feladata a bűnmegelőzés, a soroksári polgárok vagyonának védelme. Tagjai éjszakánként saját gépkocsival járőrtevékenységet látnak el. A szolgálati beosztást és a járőr útvonal meghatározását az ügyeletben lévő csoportvezető végzi, a rendőrséggel történt egyeztetés alapján.

A polgárőrök munkájukat önként vállalva, anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik.

A közbiztonság és a Duna-part tisztaságának javítása miatt együttműködési megállapodást kötött a dunai Kistérségi Rendőrkapitánysággal. Ennek értelmében megalakult a vízi polgárőr csoport. Oktatásukat, kiképzésüket és vizsgáztatásukat a DVRK végzi.

A Ráckevei Duna-ági Horgász Szövetséggel szintén együttműködési megállapodás jött létre, mely értelmében oktatás és a szükséges vizsga letétele után a vízi polgárőrök elsődlegesen Soroksár területén lévő vízfelületet figyelik, de szükség esetén felkérésre a Kvassay-zsiliptől a Tasi-zsilipig terjedő szakaszon is segítséget nyújtanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek