Soroksári Polgárőrség Egyesület

1238 Budapest, Grassalkovich út 154. | http://www.polgarorseg23.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fő feladata a bűnmegelőzés, a soroksári polgárok vagyonának védelme. Tagjai éjszakánként saját gépkocsival járőrtevékenységet látnak el. A szolgálati beosztást és a járőr útvonal meghatározását az ügyeletben lévő csoportvezető végzi, a rendőrséggel történt egyeztetés alapján.

A polgárőrök munkájukat önként vállalva, anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik.

A közbiztonság és a Duna-part tisztaságának javítása miatt együttműködési megállapodást kötött a dunai Kistérségi Rendőrkapitánysággal. Ennek értelmében megalakult a vízi polgárőr csoport. Oktatásukat, kiképzésüket és vizsgáztatásukat a DVRK végzi.

A Ráckevei Duna-ági Horgász Szövetséggel szintén együttműködési megállapodás jött létre, mely értelmében oktatás és a szükséges vizsga letétele után a vízi polgárőrök elsődlegesen Soroksár területén lévő vízfelületet figyelik, de szükség esetén felkérésre a Kvassay-zsiliptől a Tasi-zsilipig terjedő szakaszon is segítséget nyújtanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek