Harmónia Háza Hagyományőrző és Természetvédő Egyesület

1237 Budapest, Nyír u. 121-123. | +36-1-284-7714, +36-20-950-6000, +36-1-284-7714 | http://www.harmoniabudapest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Közhasznú egyesületünk több mint tíz éve tart fenn bemutató tanyát Sorokság-Újtelepen, a városi környezetben élő családok és gyermekek számára. Az egyesületi faház az egyes munkacsoportokon túl otthont ad a helyi hagyományőrzők lelkes tevékenységének, mely során lakóhelyünk Soroksár és környezete nemzeti és nemzetiségi múltját próbáljuk minél teljesebben felkutatni, dokumentálni.

Folytatjuk a lakóhelyünkön méltán közkedvelt népi kismesterségek képzőművészeti és természetbarát szakköreinket is.

Egyesületünk régi törekvése a soroksári Kis-Duna-ág megóvása és bemutatása. Ezért alakítottuk ki a vízi megfigyelő és pihenő telepeinket, Dunavarsányban, Dunaharasztin a hajóállomásnál, valamint legutóbb Soroksáron a főváros tőszomszédságában lévő nemzetközileg védett Taksonyi úszóláp lagúnáinál. A vízi telep előzetes bejelentkezés és megbeszélés alapján az időjárás függvényében márciustól-novemberig látogatható. Egyszerre kb. 30-50 fő lehet a vízen és még 50 fő a vízi telepen és környékén.

Mivel telepünkön nincs művelődési ház, közösségi ház, könyvtár sem, sokféle rendezvénnyel, előadásokkal, kiállításokkal és kirándulásokkal próbáljuk pótolni az így keletkezett hiányt.

Emellett sérült embertársaink gyakorlati segítése is fontos törekvéseink közé tartozik. A bemutató tanyánkra számos speciális és sérült intézmény diákjai látogatnak ki az év során.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Csaba elnök
Telefon:+36-1-284-7714, +36-20-950-6000, +36-1-284-7714
Email:toth.csaba@harmoniabudapest.hu
Honlap:http://www.harmoniabudapest.hu
Facebook:https://www.facebook.com/harmonia.kozhasznuegyesulet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek