Együtt Soroksárért Egyesület

1238 Budapest, Házhajó u. 63. | +36-20-928-8374 | http://www.egyuttsoroksarert.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szervezetünk célja Soroksár értékeinek óvása, történelmi hagyományainak, a település fejlődésének elősegítése, a település kulturális életében és a közéletben való tevékeny részvétel.

Egyesületünk céljai megvalósítása érdekében együttműködésre törekszik mindazokkal, akiknek szerepük és lehetőségük van Soroksár épüléséért, szépüléséért munkálkodni. A közösség életminőségének javítását elősegítő kezdeményezéseinkkel, akcióinkkal, konkrét és számonkérhető részfeladatok vállalásával és azok megvalósítására történő mozgósítással kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy a Soroksáron élők egyre biztonságosabb, tisztább és egészségesebb környezetben éljenek.

Körülményeink alakításában, megváltoztatásában magunk is résztvehetünk, egymásra mutogatás helyett cselekedjünk! Egyedül nem megy, de ha van, aki segít és szervez, összefog, akkor közösen már eredményesek lehetünk. Az Együtt Soroksárért Egyesület a hozzá csatlakozókkal együtt, erejéhez és lehetőségeihez képest arra törekszik, hogy a kerület fejlesztésére fordítható központi és helyi forrásokon túli további értékteremtés jöjjön létre, és ez által Soroksár lendületesebben fejlődjön. Egyesületünk partnerként kíván résztvenni a holnap, az új évezred XXIII. kerületének alakításában.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Farkasfalvi József
Telefon:+36-20-928-8374
Email:farkasfalvi@egyuttsoroksarert.hu
Honlap:http://www.egyuttsoroksarert.hu
Facebook:http://www.facebook.com/egyuttsoroksarert
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek