Táncsics Mihály Művelődési Ház

1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124. | +36-1-286-0262 | http://www.tmh.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk a Budapest XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának felügyelete alatt működő közművelődési létesítmény. Az épület helyén eredetileg 1945-ig vendéglő (Andrusch), majd 1945-től pár évig pártház működött. Az 1960-as évekig Dózsa Művelődési Ház, majd az átépítés után - melynek során nyerte el mai formáját- az 1848-as forradalom előtt községünkben tanítóskodó Táncsics Mihály nevét vette fel és viseli napjainkig. 2000-ben teljes felújításra került sor. Ennek során az intézmény alapterülete harmadával nőtt, és korszerűsödött. A művelődési házban elsősorban a Sorokárra jellemző kulturális tevékenység folyik. Ilyenek például a Német Nemzetiségi Klub, és több amatőr kórus. Emellett a kulturális igényeknek megfelelően gyermek-családi rendezvényeink, báljaink vannak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kutasné Polgár Edina
Telefon:+36-1-286-0262
Email:info@tmh.hu, titkarsag@tmh.hu
Honlap:http://www.tmh.hu
Facebook:https://www.facebook.com/T%C3%A1ncsics-Mih%C3%A1ly-M%C5%B1vel%C5%91d%C3%A9si-H%C...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek