Táncsics Mihály Művelődési Ház

1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124. | +36-1-286-0262 | http://www.tmh.hu
Desktop

Intézményünk a Budapest XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának felügyelete alatt működő közművelődési létesítmény. Az épület helyén eredetileg 1945-ig vendéglő (Andrusch), majd 1945-től pár évig pártház működött. Az 1960-as évekig Dózsa Művelődési Ház, majd az átépítés után - melynek során nyerte el mai formáját- az 1848-as forradalom előtt községünkben tanítóskodó Táncsics Mihály nevét vette fel és viseli napjainkig. 2000-ben teljes felújításra került sor. Ennek során az intézmény alapterülete harmadával nőtt, és korszerűsödött. A művelődési házban elsősorban a Sorokárra jellemző kulturális tevékenység folyik. Ilyenek például a Német Nemzetiségi Klub, és több amatőr kórus. Emellett a kulturális igényeknek megfelelően gyermek-családi rendezvényeink, báljaink vannak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kutasné Polgár Edina
Telefon:+36-1-286-0262
Email:info@tmh.hu, titkarsag@tmh.hu
Honlap:http://www.tmh.hu
Facebook:https://www.facebook.com/T%C3%A1ncsics-Mih%C3%A1ly-M%C5%B1vel%C5%91d%C3%A9si-H%C...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek