Art of Body and Soul Massage Szalon

1239 Budapest, Horgászpart üdülőpart 100. | +36-20-399-4946 | http://masszazssoroksar.hu, http://artofbodymassage.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kedves Érdeklődő!

Kőszegi Boglárka vagyok, Thaiföldön végeztem masszázsképzést. Hazaérkezve további képzésekben vettem részt, hogy a nyugati és keleti technikákat ötvözni tudjam, szolgáltatásaimat bővíthessem. Minden Vendégem egyénre és problémájára szabott masszázsterápiában részesül, melyet egy rövid állapotfelmérés előz meg. Hiszem, hogy a masszázs a gyógyulás egyik útja képes lenni. A Vendégek igényeinek megfelelően végzem munkámat, szívvel-lélekkel.  Garanciát vállalok masszázsaimra, így ha mégsem azt kapja, amit elvár, barátsággal elválhatunk. Bízom benne, hogy hamarosan Ön is elégedett Vendégeim közé fog tartozni.

Masszázsszolgáltatásaim sokrétűek, megtalálja Ön is azt, amire szüksége van:

- Kismamamasszázs / Bababmasszázs (babamasszázs oktatás háznál Kismamáknak)

- Aromaolajos relaxmasszázs 60-90-120-180 perc)

- Thai olajos masszázs, Talpmasszázs, Hand Spa

- Lávaköves masszázs

- Testradír

- Metamorf lelki blokkoldó masszázs

- Svédmasszázs (akár részterületeken is)

- Managermasszázs

stb.

Amennyiben bővebben olvasnál a helyszínről, folytasd az olvasást.

Szeretném bemutatni Számodra azt a helyet, melyet arra teremtettem meg, hogy kiszakadhasson bárki a mindennapi rohanásból. Ahol megszűnik a felpörgött életmód, és a "futószalagon" lemasszírozott emberek sora. A hely, ahol véget ér a kapkodás, hiszen időmet úgy adjom Neked, hogy véletlenül se érezd azt, amit az átlagos masszázsszalonokban: azt, hogy amint vége a masszázsnak, azonnal távozni kell.

Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy a "luxus" nem minden. Hiszem, hogy a természet által adott környezetet párosítva a kényelemmel, ismereteinkkel sokkal nagyobb hatást érhetünk el a regeneráció során, mint amúgy.

Törekszünk arra, hogy mindezen feltételek mellett a legkiemelkedőbb és elsősorban egyénre szabott, teljes emberre vonatkozó testi - lelki feltöltődést, pihenést, gyógyulást, regenerációt nyújthassam Mindenkinek, aki engem választ. Utóidővel, feltöltődéssel, zárásként egy finom kávéval vagy teával.

Töltsd fel Magadat a vízpart közelében, itt megtalálod az Én-idődet!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 20.00
Kedd07.00 – 20.00
Szerda07.00 – 20.00
Csütörtök07.00 – 20.00
Péntek07.00 – 20.00
Bejelentkezéshez időpontfoglalás szükséges, melyet megtehet telefonon/üzenetben. Amennyiben nem veszem fel a telefont, visszahívom, amint telefonközelben vagyok!

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Kamerával megfigyelt területen.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.