GreenLine Car Wash Kft. - Kézi Autókozmetika

1239 Budapest, Haraszti út 30. | +36-30-214-7959 | https://www.greenline-carwashkft.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

GreenLine Car Wash Kft. - Kézi és Mobil Autókozmetika
Létezik környezettudatos alternatíva az autó tisztítás terén!

Vállalkozásunk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért munkánk során törekszünk a környezetbarát tisztítószerek és módszerek alkalmazására. Bízunk benne, hogy ily módon apránként mi is hozzájárulhatunk Földünk energiapazarló és természetromboló magatartásának megállításához.

Cégünk munkatársai a munkavégzés során fő irányelvként a környezettudatosságot tartják szem előtt. Minden autómosásnál kb. 120 liter ivóvizet spórolunk meg.

Nanotechnológiás vízmentes tisztítás

A nanotechnológiás tisztítás egy teljesen vízmentes eljárás, amely a lótuszvirág öntisztuló mechanizmusához hasonlít. Az eljárás segítségével a különböző felületeket kezelve, azok víztaszítóvá válnak. Ez a nanotechnológia alapja.

A technológia lényege, hogy a tisztítószer körülveszi és „leemeli” a szennyeződést a felületről, így a mikroszálas kendővel könnyedén eltávolítható anélkül, hogy megkarcolná a felületet.

A kezelés hatására a felület víztaszítóvá válik, így a kosz sokkal nehezebben tapad meg rajta. Emiatt a nanotechnológiával tisztított autók sokkal tovább megőrzik tisztaságukat. Ráadásul mindez nem igényel vizet, így rendkívül környezetbarát megoldás. Nem beszélve arról, hogy a karosszéria fényezésének hosszabban tartó megóvását érhetjük el vele.

Külső tisztítás

Speciális kezelést végzünk a gépkocsin, amely eltávolítja a szennyeződést és ugyanakkor egy wax réteget is felvisz, amely megvédi és vízhatlanná teszi a felületet, új ragyogást adva a fényezésnek.

A műanyag részeket speciális termékekkel kezeljük, amelytől visszanyerik eredeti színüket és fényüket, valamint megvédi őket a külső klímahatásoktól.

Az ablaküvegeknél egy exkluzív tisztítószert használunk, amely javítja az átlátszóságot. A kerékabroncsok speciális ápoló terméke eltávolítja a hozzátapadt szennyeződéseket, és páratlan ragyogást biztosít.

Belső tisztítás

Profi módon és alaposan végezzük. Minden anyagot kefével és olyan termékekkel kezelünk, amely a kezelendő anyaghoz való (bőr, műanyag, vinyl, stb.). Eltávolítjuk a legeldugottabb helyeken levő szennyeződéseket is a keretekből, ajtókból, rácsokról, stb.

Minden termékünk antisztatikus hatású, amely megakadályozza, hogy szennyeződés könnyen a felülethez tapadjon, így az ügyfél hosszabb ideig élvezheti gépkocsija tisztaságát. Végezetül alaposan, profi módon kiporszívózzuk a szőnyegeket, az üléseket és a csomagtartót.

Kárpit, szőnyegek és tető

Mielőtt ezt az exkluzív és kényes szolgáltatást elvégeznénk, először tesztelni kell a színt és a szövetet, hogy meg lehessen határozni a tisztítás módját és a használandó terméket. Ez a szolgáltatás csupán 2% nedvességtartalmat hagy a kárpitban. A bőr kárpit esetén speciális termékeket és tisztítószereket használunk, valamint ápoló és hidratáló kezeléseket, amelyek meghosszabbítják annak élettartamát és segítenek a sérülések elkerülésében.

A Nano wax a hagyományos wax megoldásoknál lényegesen ellenállóbb, speciális szemcseszerkezetének köszönhetően "beépül" a fényezésbe, így védve meg azt a külső szennyeződésektől, hatása a hagyományos waxoknál akár két- háromszor hosszabb ideig tart.

A kezelt felületek tisztítása is lényegesen könnyebbé válik, a szennyeződés a kezelt felületen nem tapad meg olyan mértékben, mint a kezeletlenen.

Alapanyagnak természetesen minőségi GreenLine´ nano wax -ot használunk.

Nano technológiás üvegkezelés

Autónk üvegfelületeinek nano technológiával való kezelése után szennyeződések eltávolítása lényegesen könnyebbé válik, megelőzve ezzel kilátást befolyásoló viszontagságokat, nem kell többé vesződni a szélvédőre tapadt szennyeződésekkel, azokat az ablaktörlő lapát is könnyedén el fogja távolítani.

Ózongenerátoros klímatisztítás, fertőtlenítés, penészmentesítés, szagsemlegesítés
Minden egyes szagot okozó molekula lebontása, a gombák, baktériumok, vírusok elpusztítása során az ÓZONGENERÁTOR által létrehozott három oxigénatomból álló ózon egy oxigénatomja hozzákapcsolódik a szagokhoz, mikroorganizmusokhoz, így oxidálja, lebontja azokat. Minél több lebontani, elpusztítani való van az adott gépjárműben, annál több ózonmolekulára van szükség, hogy a teljes fertőtlenítéshez szükséges koncentrációt el lehessen érni. Az átlagosnál jóval penészesebb, büdösebb, fertőzöttebb gépjárműben, tűzkár utáni szagtalanítás esetén az ózongenerátor hosszabb idejű üzemeltetése szükséges.

Mit jelent az, hogy víz nélküli autómosás?

Cégünk a legkorszerűbb nanotechnológiás vegyszerek segítségével el tudja végezni egy autó teljes külső-belső tisztítását. Csak annyi vizet használunk (kb. 1 liter/autó), amennyi a vegyszerek koncentrátumának felhígításához szükséges.

Víz nélkül? Akkor ez biztos karcol…vagy nem?

Cégünk munkatársai számtalan esetben használták az PEARL, és GreenLine termékcsalád termékeit extrém körülmények között is és bátran kijelenthetjük, hogy még az extrém szennyeződéseknél pl. sár AKKOR SEM KARCOLJUK a fényezést.

Ez biztosan hosszabb, mint egy normál vizes mosás.

Mennyi ideig tart egy komplett külső belső tisztítás?

Átlagosan körülbelül 15-30 percet vesz igénybe az autó állapotától függ.

Hol érhető el a szolgáltatás?

1239 Budapest, Haraszti út 30. szám alatti autókozmetikánkban
vagy (cégünk fő profilja!)
Bárhol BUDAPESTEN! Akár az Ön otthonában, vagy cége telephelyén is elvégezzük a teljes külső-belső tisztítást egységünknek köszönhetően.

Mitől jobb a GreenLine Car Wash technológia, mint a hagyományos vizes mosás?

A GreenLine Car Wash által használt technológia segítségével kb. 120 liter vizet spórolunk meg egy-egy mosás során. Emellett autója sokkal hosszabb ideig marad tiszta, hiszen a vegyszerek segítségével kap egy hosszan tartó vízlepergető és kosztaszító réteget.

Mely területeket nem tisztítanak meg ezekkel a szerekkel?

Alapvetően 3 fő terület az, amelyet ezzel a technológiával nem tisztítunk: 1. a kerékívek, 2. az alváz és 3. a motortér. A miértje abban rejlik, hogy ezen területek speciális vegyszereket és rengeteg vizet igényelnek. Ha ezeket is tisztítanánk mind a környezettudatos gondolkodásunkat adnánk fel, mind pedig a mobilitást sem tudnánk biztosítani

Minden ügyfél a saját igényei szerinti szolgáltatást kapja!

Változatos tevékenységünk folytatása során arra törekszünk, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg Partnereink számára. Valamennyi felmerülő feladat különböző sajátosságokkal bír, és minden egyes Ügyfél eltérő igényekkel rendelkezik, ezért különös figyelmet szentelünk szolgáltatásunk összeállításánál a Megrendelők egyéni szempontjainak figyelembe vételére.

Nem ismerjük azt a szót, hogy lehetetlen!

Szolgáltatásunk komplex megoldást kíván nyújtani Ügyfeleink bárminemű felmerülő problémájára. Ennek megfelelően vállalatunk munkatársai azt az elvet vallják, hogy a feladatok elvégzésének módját több szempontból kell megvizsgálni ahhoz, hogy azok optimálisan kerülhessenek megvalósításra.

Vállalási díjunkat minden esetben oly módon kívánjuk meghatározni, hogy az megfeleljen az általunk elvégzett munka értékének. Tapasztalataink azt igazolják, hogy az általunk kínált szolgáltatások a konkurenciához képest sokszor egyáltalán nem jelentenek többletkiadást a Partnerek részére viszont minőségben igen is élen járunk.

Sőt! Gondoljon bele! Cége flotta gépjárműveinek tisztításához el kell menni a járművel egy autó mosóba, ott sorba kell állni, majd fizetés után távozni. Ez eddig járművenként minimum 30 perc! Üzemanyag költség, több idő a számlák rendezése, stb.

A mi cégünk lehetőséget biztosít Önöknek, hogy kivonulunk előre egyeztetett időpontban és rendszerességgel az Önök telephelyére, ezzel máris spóroltunk!

Üzemanyagot és időt! Nem beszélve a rengeteg megtakarított vízmennyiségről!
Tekintettel arra, hogy a céges járművek, mint ahogy a munkatársak is, magát a céget minősítik, így elengedhetetlen, hogy a gépkocsik is mindig megfelelő, makulátlan állapotban nézzenek ki. A Főnök nem küldheti kollégáját szakadt farmerben, koszos öltönyben tárgyalni… 

Az egyértelműen nem vet jó fényt a vállalkozásra. 

1., Mobil Autómosó egységünk előre megbeszélt időpontban kiszáll a Cég telephelyére és ott végzi el a kézi autómosási szolgáltatást. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova "telepíthetjük", akár Cégének parkolójába is.

2., Ha a Mobil Autómosás nem megoldható telephelyükön, akkor természetesen a szolgáltatás igénybevétele a HAMAROSAN megnyiló 23.kerületben lévő autómosónkban is. Ilyen esetben természetesen az előre bejelentkezés módszerét javasoljuk, hogy ne kelljen felesleges várakozással tölteni az idejét. Lehetőség van természetesen a havi elszámolásra, illetve a teljesítési igazolás alapján történő átutalásos fizetésre is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el weboldalunkra -> https://www.greenline-carwashkft.hu

vagy keresse fel kollégáinkat és érdeklődjön nálunk bizalommal!

Facebook oldalunk -> https://www.facebook.com/automoso.greenlinecarwash

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat09.00 – 18.00
Vasárnap09.00 – 18.00
Nyitva tartásunk alatt bármikor tudjuk fogadni autókozmetikánkban. De javasoljuk, hogy előre egyeztessen időpontot amennyiben módjában áll így megspórolhatja magának a várakozás kellemetlenségeit! Kellemesen fűtött helységben várhatja meg míg autója elkészül. Ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk internet kapcsolatot (WIFI), autós magazinokat, és édességet amíg várakoznak!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Kérjük a parkolási rendet betartani!
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek