Ha elintéznivalótok van a polgármesteri hivatalban, még a jövő héten tegyétek meg

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

Öthetes igazgatási szünet lesz a soroksári polgármesteri hivatalban július 22. és augusztus 25. között. Az első munkanap: 2019.augusztus 26. (hétfő).

Az igazgatási szünet ideje alatt a hivatal valamennyi szervezeti egysége ügyeletet biztosít, azonban ügyfélfogadás nem lesz.

A kérelmeket, beadványokat postai úton juttathatjátok el a hivatalhoz, a sürgős intézkedést igénylő ügyekben a +36-1-289-2100-es központi telefonszám hívható. A kezelő a hívásokat az ügyeletet biztosító illetékes munkatárshoz kapcsolja.

Az igazgatási szünet időszakában a rendészeti osztály +36-30-978-7798-as ügyeleti telefonszáma a nap 24 órájában fogadja a hívásokat. A közterület-felügyelők változatlanul napi 24 órában teljesítenek szolgálatot – írta közleményében a jegyző.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek