Konyhai kisegítői munka Soroksáron

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A soroksári Szociális és Gyermekjóléti Intézménye pályázatot hirdetett konyhai kisegítő munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 20 óra

A munkavégzés helye: 1239 Budapest, Hősök tere 18-20.

A munkakörbe tartozó feladatok: Gyermekétkeztetési feladatok ellátása tálalókonyhán, HACCP rendszer szerinti működtetése. A beszállított ételek adagolása. A tálaló és mosogató konyhák, étkező tisztán tartása.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek: 8 általános, büntetlen előélet, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, egészségügyi alkalmasság.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, iskolai végzettséget/ képesítést igazoló okiratok másolata, a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul. A pályáztató, a pályázati határidő leteltét követően az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlási lehetőséget nem biztosít. Az erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a szakmai bizottság meghallgatásán kell bemutatni.

A munkakör legkorábban a pályázat elbírálását követően tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. február 28.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Takácsné Juhász Ildikó nyújt, a 06-1-630-1359-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Elektronikus úton Takácsné Juhász Ildikó részére a juhasz.ildiko@szgyi23.hu e-mail címen keresztül.
  • Postai úton a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézménye címére (1238 Budapest, Táncsics Mihály utca 45.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2/2019, valamint a munkakör megnevezését: konyhai kisegítő

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A beérkezett pályázatok megismerése, az erre a célra összehívott szakmai bizottság személyes meghallgatásokat követő véleményezése, és az általa felállított rangsor alapján, a Szociális és Gyermekjóléti Intézmény vezetője dönt a közalkalmazotti jogviszony létesítéséről. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánítására.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. március 11.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A munkáltató 4 hónap próbaidőt köt ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek