Újra lesznek ingyenes nyelvi és informatikai tanfolyamok soroksáriaknak

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nagy érdeklődésre tekintettel, a képviselő-testület döntése alapján kerületünkben ismét indul térítésmentes angol és német nyelvtanfolyam, valamint informatikai képzés alap illetve haladó szinten. A csoportok 2018. október 15-étől indulnak.

A képzésekre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni! Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lapot az alábbi módok valamelyikén kell eljuttatni a hivatalhoz:

  • elektronikusan a tanfolyam@ph.soroksar.hu e-mail címre,
  • postai úton a 1239 Budapest, Hősök tere 12. címre,
  • személyesen a Szociális és Köznevelési Osztályon, Szőke Szilvia ügyintézőnél (Hősök tere 12. fszt. ügyfélszolgálat, ügyfélfogadási időben: hétfő 14:00-18:00, szerda 8:00-16:30, péntek 8:00-12:00).

 

Jelentkezési határidő: 2018. október 10.

A képzéseket várhatóan 2018 októbere és 2019 júniusa között szervezik meg. Az előzetesen jelentkezőket a képzések pontos időpontjáról a jelentkezési határidőt követően a csoportbeosztások után e-mail útján értesítik.

A képzésekről további tájékoztatást a Szociális és Köznevelési Osztályon, valamint a 289-2100/255 telefonszámon kaphattok.

A képzéseket képzési szerződés megkötésével lehet majd igénybe venni, melyben a hallgató a szerződés aláírásával vállalja, hogy a foglalkozások legalább 80 százalékán részt vesz. A hallgató kötelezettséget vállal továbbá, hogy magatartásával nem gátolja vagy zavarja a foglalkozások eredményes lefolytatását.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek